Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge se po dvou týdnech odpočinku na panství svých rodičů v Bucklebury začala objevovat na veřejnosti, a to rovnou ve velkém. Během včerejška stihla kromě uvítání prezidentského manželského páru ze Singapuru ještě předávání fotografických cen Wildlife Photographer of the Year v Přírodopisném muzeu v Londýně.

Během obou akcí vévodkyně představila další dva úžasné modely od Alexandera McQueena a Jenny Packham. Dopolední vlasovou variaci v podobě vlasů sčesaných do culíku s kloboučkem od Jane Taylor večer nechala tak, jak jí to sluší nejvíc. Volně rozpuštěné zvlněné kadeře nechají nejlépe vyniknout její husté lesklé hřívě, kterou jí podle průzkumů závidí většina Britek. Podle informací z Paláce se vévodkyni, která je ve 13. týdnu těhotenství, již daří lépe a silné nevolnosti pomalu ustupují.

Na druhou společenskou událost budoucí královnu nedoprovázel manžel William, jako tomu bylo v prvním případě, nýbrž ředitel muzea Michael Dixon. Kate měla za úkol předat ceny hned v několika kategoriích, například Carlosovi Perezi Navalovi, jenž se stal nejlepším mladým fotografem pod 18 let. Hlavní cenu pak získal Michael Nichols s působivými snímky lvic z jeho šestiměsíčního pobytu v Tanzanii.

Líbí se vám Kate víc s vlasy v culíku, nebo volně rozpuštěnými?
S rozpuštěnými vlasy
97,2 %
S vlasy v culíku
2,8 %
Celkem hlasovalo 39535 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám