Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidová zpěvačka Kateřina Peclová, která se proslavila ve dvojici se švarným kolegou Jindrou, má zbrusu nový videoklip! A tentokrát se nejedná o žádnou coververzi slavných interpretů, ale vlastní tvorbu.

Katka si text i hudbu k písničce Neříkej sama složila, a navíc neuvěřitelně prokoukla! Sundala brýle a v černém tričku oslňovala sexy dekoltem a štíhlou postavou.

Z dříve nevýrazné šedé myšky se tak pomalu, ale jistě stává pořádná kočka. Sympatická studentka brněnské Masarykovy univerzity tak zcela určitě nemá nouzi o zástupy nápadníků.

Vtipné duo vesnických pohodářů Katka a Jindra se dříve prezentovalo vypůjčenými hitovkami od Karla Zicha, Ivety Bartošové i Karla Gotta.

Naposledy se nechali inspirovat Alešem Ulmem a natočili propracovaný klip s názvem Dovolená. Nyní se jejich početná fanouškovská základna konečně dočkala vlastní tvorby a výsledek není vůbec špatný.

Co říkáte na Katčin nový song?
To je za trest. Už by nás neměla trápit
66,5 %
Výborně se bavím. Chci ji slyšet živě
20,5 %
Paráda. Těším se na celé album
13 %
Celkem hlasovalo 8861 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám