Hlavní obsah
Článek

Babí léto je dle meteorologů pryč a nyní přijde na řadu ten pravý podzim. Nenachází-li se ještě ve vašem šatníku hřejivý pulovr nebo stylový prošívaný kabát, nyní máte perfektní možnost to napravit. Cellbes vám přináší novou podzimní kolekci, která razí heslo: „Milujeme všechny tvary“. Najdete zde modely s dokonale propracovanými detaily a nádhernými liniemi. Užijte si podzim v novém outfitu!

Buďte šik v novém tričku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co se dámského šatníku týče, váže se k němu jedno zásadní pravidlo, které zní: „Triček není nikdy dost!“. To je rozhodně svatá pravda, nicméně není tričko jako tričko. Představujeme vám stylový a zároveň velice elegantní proužkovaný top, ve kterém se budete cítit pohodlně a žensky zároveň. Díky pružnému dolnímu okraji a splývavému střihu v oblasti bříška se tričko dokonale přizpůsobí vaší postavě. Výstřih ve stylu vody a zipy na ramenou dodávají topu jiskru a šmrnc.

Milujeme pulovry!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již nějakou dobu obsazují pulovry přední příčky žebříčku oblíbenosti módních svršků. Nejinak tomu bude i letos na podzim. Není se čemu divit. Vždyť pulovry poskytují svým majitelkám maximální komfort a navíc ženám ohromně sluší! Nalaďte se na barvy podzimu a vsaďte na červený model z měkoučké a chlupaté příze, která vás v chladných dnech příjemně zahřeje. Pokud neholdujete červené, nevadí. Pulovr je pro vás přichystán ještě v dalších čtyřech barevných provedeních.

Kabáty, ve kterých budete in

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé zástupkyně něžného pohlaví se domnívají, že v zimním kabátu zkrátka nelze vypadat štíhle a sexy. Omyl! Časy, kdy se v obchodech daly sehnat jen objemné a nevzhledné péřovky, jsou ty tam. Proto neváhejte a vyberte si kabát, který vám bude lichotit. Cellbes nyní nabízí široký výběr stylových zimních bund i kabátů různých střihů a barev, mezi kterými rozhodně najdete svého favorita!

Originalitě se meze nekladou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebaví vás ponuré a sychravé počasí? Začínáte pociťovat podzimní splín? Máme tip, jak ho zahnat. Hrajte si! Začněte třeba tím, že si pořídíte naprosto unikátní šaty, které stoprocentně zvednou náladu jak vám, tak vašemu okolí. Ozdobné knoflíky a nýtky, asymetrie, vsadky ze síťoviny a několik různých materiálů – to vše se snoubí v tomto fantasticky nadčasovém modelu. Odvažte se a buďte energická a svá!

Heslo: S grácií a noblesou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim představuje období, které je jako stvořené pro návštěvu divadel, firemních večírků a kulturních akcí. Buďte na tyto slavnostní příležitosti náležitě připraveny a pořiďte si elegantní halenku, díky které se stanete hvězdou večera. Slušivé řasení a otevřený přední díl z lehoučkého žoržetu spolehlivě zamaskují případná kila navíc v problematických partiích. Výrazný modrý vzor a výstřih se zdobením budou vizitkou vašeho vytříbeného vkusu!

Další články

Načítám