Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) si na nedostatek práce nemůže stěžovat. Nejenže letos vydá zbrusu novou desku Leporelo, ale na to, že je sympatické zpěvačce teprve jednadvacet let, zasedla do poroty už druhé talentové soutěže.

Po polském X Factoru letos zasedne v porotě pěvecké soutěže Mattoni Hvězda internetu, jejíž vítěz bude vyhlášen na Českém slavíkovi. A to ještě nepočítáme její dřívější účast v porotě SuperStar.

Porotcování si Farna, která zhubla a neuvěřitelně jí to sluší, moc užívá. „Tak především jsem ráda, že můžu pomoci výjimečným talentům, kteří našli odvahu a sílu už produkovat svou vlastní hudbu. Bude to skvělé a celkově se těším, jak to nakonec dopadne,“ svěřila nám Farna, která se během rozhodování soustředila na českou produkci.

„Jestli mám zvažovat i potenciál udržení se na hudební scéně, myslím, že má větší šanci na životnost. Navíc psaní textů v češtině, aby to neznělo trapně, sdělilo se, co se chce, a ještě upoutalo sloganem, je mnohem náročnější. Proto oceňuji hodně i tuto složku,“ míní.

Farna letos coby porotkyně pro Hvězdu internetu hlasovat nemůže, což ji mrzí, protože jinak by určitě hlasy posílala.

„O to více apeluji na diváky, aby podpořili své favority. Jsou tam zajímavé projekty. Já jsem bohužel loni nehlasovala, ale když jsem zjistila, jak ta soutěž funguje, na jaké je úrovni a jaký to má přesah, ráda v příštích letech hlasovat budu,“ má jasno Farna. Hlasování o Hvězdu internetu probíhá do 21. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám