Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že z něj mají ostatní kolegové v Hollywoodu mindráky. Dwayne Johnson se na sociální síti pochlubil svojí fotkou z pubertálních let. Takovou muskulaturu má po ukončení základní školy asi málokterý chlapec...

Americko-kanadská akční hvězda totiž v patnácti vypadala trochu jako mexický kriminálník s třicítkou na krku. Když se ale narodíte do rodiny samých wrestlerů, o vaší budoucnosti je asi předem rozhodnuto. Dwayne je totiž synem Rockyho Johnsona a vnukem Petera Maivii, oba byli profesionálními wrestlery. Strýcové Afa a Sika Anoa’i  či bratranci Afa Jr., Rodney, Solofa, Matt a Eddie taktéž.

Johnson, kterému se neřekne jinak než Skála, což je jeho přezdívka z wrestlerského ringu, si ale dokázal největší jmění vydělat filmem a svým komediálním talentem. Za zmínku jistě stojí Král Škorpión, Vítejte v džungli, Kráčející skála, Rychle a zběsile 5 a 6 nebo Pot a krev. Za uplynulý rok se stal navíc s miliardovým výdělkem druhým nejlépe placeným hollywoodským hercem hned po Robertu Downeym Jr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám