Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) je zase bez chlapa. Super.cz přiznala, že i poslední vztah zkrachoval, a tak se přišla podívat na přehlídku mužných těl. V prádle se na mole předvedli finalisté a vítěz soutěže Muž roku.

"Momentálně partnera nemám, takže se mi na ta mužská těla hezky dívalo. Na pódiu byli ale hrozně mladí kluci. Já už si jednou vztah s mladším klukem zkusila a pro mě nic moc. Měla jsem pocit, že nemám dvě děti, ale tři," řekla Super.cz Monika.

I když lítá kolem dvou synů, novou lásku by si přála. "Vztah mi chybí, to bych kecala, kdybych řekla, že ne," upřesnila Marešová, která si před půl rokem nechala zmenšit ňadra a vypadá to, že dostala dolů i pár kilo.

"Všichni mi říkají, že jsem zhubla. Já to na sobě ale nevidím. Možná je to tím, že jsem si nechala zmenšit prsa a opticky asi vypadám štíhlejší. Pořád se chystám cvičit, ale zatím to nevychází. Ale běhám kolem dětí, lítám do schodů, takže pohyb mám," vysvětluje.

Se stále ještě manželem Leošem Marešem jsou od sebe už hodně let. Návrat se konat prý rozhodně nebude, na řadu ale nepřichází ani rozvod. "Rozvod je zbytečný, nám to takhle vyhovuje. Na co jít do rozvodových sporů? Nikdy to není příjemný. Když nám to takhle vyhovuje a jsme skvělí kamarádi, tak proč to měnit?" uzavřela Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám