Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista SuperStar Jaro Smejkal se přiznal k homosexualitě. Veřejně po roce a půl na scéně prohlásil, že je gay. "Vedlo mě k tomu, že jsem za poslední dobu hodně podporoval gay komunitu a sám byl pokrytcem, neřekl jsem, jak to mám. Bylo to nefér vůči lidem kolem mě, fanouškům, vůči všem. Všichni spekulovali, a já se proto rozhodl přiznat barvu. A jsem hodně rád, že jsem to udělal," řekl Super.cz Jaro.

"Měl jsem vnitřní pocit, že nechci chodit na akce a lhát lidem kolem sebe. Novináři se mě třeba ptali, co mám rád na holkách, tak jsem vždycky přemýšlel, co si zase vymyslím. Dlouho jsem to kryl, naštěstí už je to za mnou," vysvětluje.

Fanoušci to prý vzali v pohodě, žádné negativní reakce nezaznamenal. A to ani v rodině. "Stalo se to, že jsem dostal strašně moc zpráv, ve kterých mě lidi podpořili a dali najevo, že je jim jedno, kdo jsem. Rodina a přátelé to vzali skvěle. Základna mi zůstala. Staly se jen pozitivní věci," raduje se zpěvák.

Rodina o jeho orientaci věděla dlouho, žádné překvapení to tak pro ně nebylo. "Rodina to věděla předem, máma se ségrou to věděly od mých osmnácti let. Táta se to dozvěděl dva roky poté. A řekl mi, že mě stejně bude milovat. Že je jedno, jestli budu chodit s holkou, nebo klukem," dodal Jaro, který je momentálně nezadaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám