Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Medková (40) je manželkou fotbalisty Radka Kováče, a sport má tedy v jejich rodině přirozeně své místo. „Nemohla bych doma sedět na zadku. Musím se pořád hýbat," svěřila se nám Klára na otevření obchodu sportovního řetězce v obchodním centru na pražském Chodově.

Dříve modelce stačilo jednou za čas vyrazit na kolo, na lyže nebo do hor. Po porodu dětí ale na své postavě maká cíleně. „Pohyb patří k mému životu. Dvakrát týdně chodím na speciální cvičení v kombinéze, která do mě pouští elektrické impulzy, prokládám to jógou a pilates. Potřebuju si při cvičení vždycky pročistit hlavu," říká Klára, která si taky oblíbila běh. „Udělala jsem si limit, uběhnu tři kilometry za sedmnáct minut," říká Vicemiss České republiky pro rok 2003.

Když prý modelka týden necvičí kvůli nemoci, tak už ji svrbí celé tělo. „Na pohyb jsem byla zvyklá. Moji rodiče na Moravě nás vedli ke sportu a stejně tak to máme s Radkem. Hrozně rádi celá rodina vyrážíme do Krkonoš, posadíme děti do vozíku a vyrazíme na kole do hor," popisuje Medková svou oblíbenou činnost.

Reklama

Další články

Načítám