Hlavní obsah
Článek

Jednou z osobností, která se objeví v kalendáři Girls & Business 2015 společně třeba s Andreou Kerestešovou (39) nebo Bárou Nesvadbovou (49), bude Renata Langmannová (37).

Česká Miss 2005 se zúčastnila představení projektu v nově otevřeném eko kadeřnictví na pražských Vinohradech, na akci dorazila přímo z letiště po návratu z Egypta, kde natáčela videoklip s Marianem Vojtkem. „Bylo to pro mě spojení dovolené a práce. Měla jsem s sebou maminku, aby si taky užila sluníčka, a byly jsme spolu,“ řekla opálená Langmannová.

Bylo pro nás překvapením, když se modelka nechala slyšet, že se po dobu její nepřítomnosti jejímu snoubenci Ondřeji Novotnému vůbec nestýskalo. „On stejně nebyl doma, měl práci a nemohl si vzít dovolenou. Je zvyklý, že jsem často a na delší dobu pryč, takže to pro nás nebyla až taková změna,“ vysvětluje Langmannová, která ani na dovolené nezanedbává péči o tělo.

„Já jako modelka dbám na to, co do sebe a na sebe dávám. Pečlivě vybírám jak kosmetiku, tak kvalitní potraviny, protože všechno se vším souvisí,“ říká Langmannová a dodává, že není úplně posedlá bio kvalitou, ale rozhoduje u ní množství použité chemie.

Reklama

Další články

Načítám