Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá dětská hvězda z filmu Hannah Montana Miley Cyrus (31) se pomalu, ale jistě stává spíše hvězdou pro dospělé publikum. Na právě probíhajícím turné Bangherz Tour fanouškům představila lechtivý repertoár, který by se hodil spíše do vykřičeného domu než k vycházející popové hvězdě první velikosti.

Miley Cyrus tentokrát potěšila všechny chlípníky v australském Sydney, jimž naservírovala energickou show plnou jiskřivého erotického náboje. V lesklém sexy úboru s minimem použitého materiálu roztahovala nohy jako o život a divokými roznožkami dostávala publikum do varu.

Divoká show se samozřejmě neobešla bez náznaků kopulačních pohybů a k radosti natěšených příznivců snad chyběly jen hrátky s nafouknutým pánským přirozením. Mravokárci by po této temperamentní produkci nestydatosti nejspíš omdlévali hrůzou, ale Miley Cyrus se jimi jistě zastrašit nenechá a ve žhavé show bude i nadále pokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám