Hlavní obsah
Článek

Nemusíte být pěvecky mimořádně nadané dítě jako například Justin Bieber, abyste dokázali na serveru sdílejícím videa upoutat a následně vydělávat pořádný balík. Američanka Jessica Vanessa se živila jako učitelka v mateřské školce, než pochopila, že tudy její cesta nevede...

Dvaadvacetiletá blondýnka si totiž oblíbila taneční styl twerk a doslova mu propadla. Ve vrtění pozadím se nakonec zdokonalila natolik, že je považována za jedničku v oboru. Její videa na internetu mívají statisíce, či dokonce milióny zhlédnutí. Zároveň její webovou stránku sledují více než dva milióny lidí.

„To, co udělám během šesti vteřin, mi vydělá stejně jako čtyři měsíce práce jako učitelka ve školce. Koupila jsem si nové auto, mohla zaplatit hotově a vyhnout se zadlužení. Peníze přicházejí převážně díky reklamě," přiznala. A přestože Jessica nechce být konkrétní, jedná se prý o šesticiferné sumy.

„Lidé často přirovnávají twerkující holku k prostitutce. Ne, jde jen o druh tance, tak to je. Pokud jste nezaujatí, budete to tak vnímat,“ říká Jessica. Její rodina je svobodomyslná. Například bratr Joshua funguje jako kameraman a rovněž otec Rafael Deleon na způsobu vydělávání své dcery nevidí nic divného: „Spousta lidí hodnotí twerking jako něco sexuálního, ale já to vnímám v jiném světle. Ona se prostě jen baví,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám