Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé tváře televize Nova dostaly možnost vyzkoušet si střelbu z revolveru či brokovnice. Na tento zážitek se neskutečně těšil David Gránský, který byl prý vůbec prvním, co se zapsal na seznam zájemců o kurz.

„Hrozně jsem se těšil a týden jsem nemohl dospat, ačkoli mám zkušenosti jen se střelbou na růži na pouti,“ nechal se slyšet krasavec ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kterého tato zkušenost tak chytla, že se brzy chystá na střelnici znovu. To jeho kolega Martin Čermák byl lehce otřesený. „Když jsem střílel z velké zbraně, tak jsem měl pocit, že mi to urve ruku v rameni. Ještě se mi klepou ruce,“ přiznal se mladý sporťák v našem rozhovoru.

Jelikož se na kurzu neobjevil žádný z herců seriálu Kriminálka Anděl, ale jednalo se o představitele mírumilovnějších seriálů, tak je málo pravděpodobné, že kurz střílení se jim bude hodit před kamerou. David Gránský stejně touží po roli zastřeleného, a nikoli střílejícího. „Žádal jsem na Kriminálce Anděl, jestli by mě tam nechtěli jako mrtvolu, že bych si ji chtěl hrozně zahrát. Natáčení ale skončilo a nikdo se mi neozval,“ krčil rameny David Gránský.

Reklama

Další články

Načítám