Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzimní a zimní móda již zahltila obchody a letošní trendy pro chladné období opravdu stojí za to. Ceny nových kolekcí se bohužel často šplhají do astronomických výšin, takže je obvyklé čekat na sezónu slev, kdy už jsou ty nejlepší kousky pryč a nezbývá než hledat při výběru kompromisy. S námi ale čekat nemusíte! Zlevnili jsme do dnešní půlnoci nové kolekce, takže neváhejte a udělejte si radost teď hned!

Ověřeno zákazníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetová nákupní galerie MALL.CZ je zaměřena vždy v první řadě na zákazníka. Díky tomu se také neustále zvyšuje popularita u internetových uživatelů. Ušetřete si cestu do obchodních domů a kamenných prodejen a nakupujte na MALL.CZ – naleznete zde téměř vše a navíc máte nad 1 000 Kč doručení zdarma!

Akce pro všechny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Připravili jsme pro vás nejširší nabídku módy s.Oliver, kterou zakoupíte exkluzivně pouze na MALL.CZ. Dámská, pánská i dětská móda pro každý den je nyní navíc zvýhodněna mimořádnou akcí. Nakupte jakékoliv modely od této značky nad 1 250 Kč a obdržíte kupon v hodnotě 250 Kč k okamžitému použití.

Akce na kabelky všeho druhu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víme, čím dámy nejvíce potěšit, a proto jsme pro vás zlevnili kabelky, kabely, tašky i taštičky těch nejžádanějších značek. Pořiďte si bez výčitek některý z modelů DSUK, Desigual, Anna Smith, Juno a mnoha dalších. Slevy se šplhají i přes 50 %, tak s koupí neváhejte, mizí rychle!

Zaváděcí akce na mladistvou módu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte rádi nápaditou a neobyčejnou módu, pak je značka Brakeburn právě pro vás. Motivy zvířat, květin i klasických proužků v originálním britském designu si získaly ve světě už mnoho příznivců. Přidejte se k nim! Akce – 20 % na vše!

Obuv, která dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejprodávanější značka špičkové obuvi Geox je výjimečná hned v několika směrech. Díky patentovaným technologiím zaručuje vašim nohám maximální pohodlí, díky vybraným materiálům zajišťuje dlouhou životnost a díky nám ji nyní nakoupíte se slevou až 56 %. Vyberou si dámy i pánové a nechybí ani modely pro děti.

Móda (nejen) pro volný čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Timeout má své příznivce v řadách žen i mužů, a to díky skvělému poměru kvality a ceny. V naší nabídce je značka zastoupena téměř ve všech kategoriích, takže obléknout se stylově a doslova „za pár korun“ nebylo nikdy jednodušší. Poslední kousky se slevou až 70 %!

Další články

Načítám