Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších českých hereček Linda Rybová se ukázala zcela nenalíčená. Dorazila na akci, kde na ni vizážista teprve čekal. Linda to ale skoro nepotřebuje. I nenalíčená vypadá parádně. Tmavá rtěnka je jen třešničkou na dortu.

"Doma se nelíčím vůbec, když jdu na ulici, tak se líčím úplně minimálně. Mám pár šminek v malé ušmudlané taštičce," řekla Super.cz Linda. Ani její manžel, herec David Prachař, ji nemá rád příliš nalíčenou.

"Když se můj muž vzbudí, tak já už jsem obvykle dávno vzhůru. Ale po delší době většinou vypadám furt stejně. V koupelně si vyčistím zuby, a to moc nezaregistruje na první pohled. Myslím si, že mě má rád spíše méně namalovanou," říká Linda.

Herečka také dodala, že její manžel jí neumí příliš lichotit. "V lichocení není moc šikovný. Když mně naposledy chtěl říct, že mi něco sluší, tak mi řekl, že vypadám jako jedna z mých nejlepších kamarádek. Zaskočil mě, ale on to fakt myslel dobře," smála se Rybová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám