Hlavní obsah
Článek

Letos v červenci se rozvířily spekulace, že Diana Kobzanová (42) čeká dítě s Michaelem Frolíkem. Modelka tuto informaci ale razantně dementovala. Nyní se situace opakuje a kuloáry se nese informace, že drzá moderátorka je v pokročilém stádiu těhotenství. S informací se měla Diana svěřit kamarádce, která celou věc pustila do světa.

Super.cz se tedy obrátil přímo na Kobzanovou a zjišťoval, jak se věc má. „Ať už jdou všichni někam. Já přece s cizíma lidma nebudu řešit cokoliv, co se týká mého soukromí. Nikdy jsem to nedělala a dělat nebudu," nechala se slyšet Kobzanová, která své těhotenství ani nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

„Nechápu, kde lidi berou tu drzost mě neustále dokola obtěžovat už několik měsíců. A jako vrchol považuju, že se mě ptají i lidi, které vlastně ani pořádně neznám. Pochopím, že se mě zeptá blízká kamarádka, ale že se ptají i lidi, kteří mě vidí jednou za rok a ještě náhodou, to je opravdu ubohé," postěžovala si Kobzanová na skutečnost, že jí lidé pokládají otázku, jestli je v jiném stavu.

Momentálně si modelka vybírá svou půlroční dovolenou v rádiu F1 a pobývá s hokejistou klubu Winnipeg  Jets v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám