Hlavní obsah
Článek

Ačkoli hrál Chris Noth osudovou lásku novinářky Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě, představitel pana Božského v soukromí postavě, již hrála Sarah Jessica Parker, nijak nefandil. Naopak mu byla nesympatická svou promiskuitou. Chris o ní teď v rozhovoru pro australská média prohlásil, že to byla „coura“.

V seriálu je přitom Carrie osudově zamilovaná do pana Božského, jehož si nakonec ve filmových pokračováních vezme. Jenže než se ke svatbě propracují, vystřídá newyorská novinářka žijící na Manhattanu více než pětadvacet mužů.

Sarah Jessica se tak před kamerou potkala s celou řadou mužských kolegů. Bill Sage jí hrál Kurta Harringtona, svalovce, s nímž měla nezávazný sex, jak ho provozují muži. Andrea Boccaletti hrál Dereka, s nímž Carrie strávila vášnivou noc. Thimothy Olyphant hrál Sama, jehož Carrie měla opět jen na sex. Ed Fry ztvárnil architekta Gilese, jenž si Carrie splete s prostitutkou, vyspí se s ní v hotelu a nechá jí tisíc dolarů na nočním stolku. Justin Theroux, životní partner Jennifer Aniston, hrál Vaughna Wysela, s nímž to sice Carrie myslela vážně, ale který, jednoduše řečeno, při souloži příliš rychle vyvrcholil.

V seriálu se ale objevil i hudebník Jon Bon Jovi, a to jako Seth, s nímž se Carrie potká na terapii po rozchodu s Božským. Jenže Seth se pak Carrie přizná, že spí s obrovským množstvím žen. S každou začne chodit, ale ihned o ní ztrácí zájem. Výrazným dlouhodobým partnerem hlavní hrdinky je pak Aiden Shaw, jehož hrál John Corbett, pohledný výrobce nábytku a milovník přírody však dostane kopačky právě kvůli Božskému. Craig Bierko byl milencem Rayem Kingem, jehož láska k jazzu Carrie příliš děsila. S Johnem Slatterym jako Billem Kelleym to Carrie myslela vážně dvě epizody, než ji požádal, aby ho pomočila. Ron Livingston jako Jack Berger dal Carrie lekci, když se s ní rozešel pomocí textové zprávy. A konečně herec David Duchovny se v seriálu objevil jako Jeremy, spolužák ze střední, který se však choval jako cvok. A tak byl opět jen krátkodobým milencem.

Reklama

Další články

Načítám