Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sabina Křováková (32), poslední SuperStar, vždy dbala na to, aby se o ní mluvilo spíš v souvislosti s hudbou než s jejím soukromím, nebo, nedej bože, o tom, že je mladá a fešná holka. Tahle holka, která, když se s ní dáte do řeči, kuňká, ale na pódiu to rozbalí tak, že musejí skoro přivolávat statiky, zda nespadne střecha, dost hazarduje se svým zdravím. Kvůli turné Lucie Bílé (57), které je předskokankou, vystupuje i se zánětem plic a trpí jako zvíře. Jak je u toho oblečená?

Diváci Černobílého turné na hvězdě očekávané prosincové hudební události, startu české verze muzikálu Mamma Mia!, vůbec nic nepoznají. Přestože jí vůbec není dobře.

„Skoro jsem přišla o hlas, mám vysoké teploty a antibiotika. Když ale vylezu před diváky, na všechno hned zapomenu. Však je to čest, když můžu být na tak velké show Lucky Bílé, které si tolik vážím,“ prozradila chraptivě Křováková.

Se čtyřčlennou kapelou takhle s nasazením všech sil zazpívá v pátek v Pardubicích, v neděli v Ostravě a příští čtvrtek v Bratislavě.

A Lucie prý na ni vůbec nežárlí. „Upřímně mi přeje moc štěstí a je na mě milá,“ dodala Sabina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám