Hlavní obsah
Článek

V žánru erotického thrilleru má herečka Sharon Stone neotřesitelnou pozici. Na svědomí má řadu pikantních scén, v nichž bylo vidět úplně vše.

Padesátnice, která vyhlásila válku podprsenkám, i ve své věku provokuje průsvitnými outfity, pod nimiž se jí rýsují bradavky. Její ňadra mají sice nejlepší léta za sebou, ale herečka je dokázala na filmovém plátně zúročit na maximum. Sharon Stone (66) se tak trvale zapsala do filmové historie, alespoň pokud jde o kapitolu věnovanou erotice.

Naprosto zlomová je pro Sharon Stone role ve filmu Základní instinkt z roku 1992, kde ztvárnila bisexuální spisovatelku, která je obviněna z vraždy milence. O pikantní záběry zde nebyla nouze a herečka se díky kultovní scéně, v níž názorně předvedla, že se obejde bez kalhotek, stala ve 34 letech sexsymbolem.

Na svou nejslavnější roli se pokusila o 14 let později navázat pokračováním Základního instinktu. To se však nesetkalo s příznivou odezvou, přestože v něm Sharon Stone jako zralá čtyřicátnice předváděla stejně divoké kousky jako za mlada.

Se svlékáním má však hollywoodská hvězda podstatně bohatší zkušenosti. Ve filmu Specialista dováděla ve sprše se Sylvesterem Stallonem a loni skončila v komedii Fading gigolo v posteli se sexbombou Sofií Vergarou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám