Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) vyrazila na týden do Egypta bez svých dětí a neuvěřitelně to rozjela. Jak sama přiznává, takhle nevypnula asi rok. I když byla v Egyptě pracovně, starala se o produkci klipu zpěváka Mariana Vojtka k písni Není přístupná, na noční párty byla jednoznačně nejbujnější tanečnicí večera.

"Jsem tady úplně nadšená, děti by se mnou takhle o půlnoci pařit nemohly, je to super. Každá máma to občas potřebuje. Pařím takhle asi po roce a myslím, že budu mít zase tak rok pauzu," řekla Super.cz Decastelo. "Kdyby tady pustili valčík, klidně budu trsat i na něj. Hlavně když to duní," usmívá se.

Eva na večírku moc alkoholu nepotřebuje. Protože přes rok prakticky nepije, stačí jí málo. "Stačí mi dvě deci lambrusca, abych se odvázala. Už nevydržím. Jsem prostě, jak říkají Američani, Cheap date - levné rande," dodala Decastelo a vrhla se do víru tance.

"Pařit do rána vydržím ale opravdu jednou za rok a týden se z toho vzpamatovávám. Zítra na vzpamatování mám čtyři a půl hodiny v letadle cestou domů, kde na mě už na letišti bude čekat manžel s dětmi," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám