Hlavní obsah
Článek

Fotbalista Tomáš Řepka (50) přiznal vážnou nehodu, rychlou jízdu na dálnici a také alkohol za volantem. Bouřlivák Řepka byl stejně upřímný jako ve své knižní zpovědi. "Největší nehodu jsem zažil v autě v roce 1993, to mi šlo fakt o život. Navíc jsem v tom autě nebyl sám. Dostal jsem mikrospánek. Je zázrak že žiju, auto bylo na odepsání," prozradil na tuning párty Řepka.

Rychlá jízda je pro Řepku adrenalin. V dobách vrcholového fotbalu byli v jeho stáji ty nejrychlejší žihadla za desítky miliónů korun. "Nejrychleji jsem jel svým lambem rychlostí asi 330 km/h. Nějaké body mít asi budu, nejezdím předpisově. To přiznám. Ale nezjišťoval jsem to, vůbec netuším," dodal fotbalista a dokonce přiznal i alkohol za volantem. "Alkohol párkrát byl, neříkám, že ne. To bych lhal a byl bych neupřímný," uzavřel. O řidičák ale nikdy nepřišel.

Jeho manželka Vlaďka Erbová (42) poslední nehodu zažila letos, kdy u svého domu srazila exekutora. "To, co se mi stalo, byla nešťastná náhoda, ne autonehoda. Nikomu se nic nestalo, ale i tak to pro mě bylo hrozně těžké a dlouho jsem se z toho vzpamatovávala," řekla Vlaďka.

Největší tragédii si pamatuje z dětství. "Jeli jsme na dovolenou a bohužel jsme měli vážnou autenehodu. Skončila jsem v nemocnici s otřesem mozku," říká. "Já jsem jako řidič nikdy nic vážného a zásadního naštěstí nezažila. Mám za sebou pár smyků, ťukanců, ale nikdy se nikomu nic nestalo," dodala Vlaďka, která nejrychleji v životě jela 260 km/h. "Nemám úplně líné auto a můj manžel měl také vždycky žihadla. Když jsem bez dětí, tak se nebojím. Čas od času se nebojím na dálnici sešlápnout pedál," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám