Hlavní obsah
Článek

Modelka Renata Langmannová (37) není doma zrovna ideální partnerka. Nevaří a úklidu také moc nedá. U plotny místo ní válí její přítel Ondřej Novotný, o čistý byt se jí stará paní na úklid. Protože jí ale uniformy služebných neuvěřitelně sluší, získala hlavní roli v připravovaném klipu zpěváka Mariana Vojtka, kde hraje krásnou pokojskou. Tu už si v úspěšném americkém filmu zahrála Jennifer Lopez. Posuďte sami, které z krásek uniforma sluší více.

"Jsem v této roli poprvé a necítím se úplně ve své kůži," řekla Super.cz se smíchem Renata. "Doma uklízím, ale na větší úklid mi opravdu chodí paní, protože jsem často pryč. Aby to tam nebylo jako po výbuchu, mám radši skvělou uklízečku," dodala Renata v Egyptě, kde se klip natáčí.

Uniformy Renatě sluší a sama si je toho vědoma. "Cítím se dobře. Nedávno jsem hrála zdravotní sestru, tak mi uniformy asi sedí. Možná je to tím, že mám policejní akademii, k policii patří také uniforma. Tak příště třeba kuchařka? V tom jsem taky skvělá. Já jsem asi spíš na okrasu než na vaření," dodala se smíchem Renata.

Kterou dámu byste raději přivítali ve svém hotelovém pokoji?
Jennifer Lopez
72,8 %
Renatu Langmannovou
27,2 %
Celkem hlasovalo 3689 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám