Hlavní obsah
Článek

Producent, skladatel a milionář Lešek Wronka (63) rozhodně netroškaří. Po nevydařeném vztahu se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou sáhl tentokrát do své branže. Jak už Super.cz informoval, Wronka se po dvouletém vztahu ožení se známou polskou zpěvačkou.

Wronkovou vyvolenou se stala polská zpěvačka Halina Mlynková (36), která je obdobou naší Lucie Bílé (57). V Polsku ji totiž všichni posluchači doslova zbožňují. Halina se však v poslední době často objevuje v Praze, kde žije s Wronkou. „Známe se už roky, ale měli jsme dřív každý svou rodinu a já si ani netroufal na Halinu myslet. Taková krásná ženská… a pak jsme se potkali, když jsme byli každý sám. Ona mě okouzlila na první pohled a povedlo se mi ji sbalit,” přiznal se šibalským úsměvem Wronka.

Halinu požádal Lešek o ruku letos v zimě, a jelikož chtěli mít svatbu do roka a do dne, zvolili ten nejromantičtější den.

„Halinu jsem požádal o ruku v únoru během natáčení pro polskou televizi. Jelikož jsme to nestihli v létě, svatbu chceme nakonec v příštím roce na Valentýna,“ prozradil producent, který si svou snoubenku vzal i pod svá hudební křídla. Halina totiž spolu s Markétou Konvičkovou (29) a Elis právě dotočila společný song Bůh ví, jehož hudbu složil právě Wronka.

„Písnička je součástí vánočního alba Markéty Konvičkové, jehož křest se plánuje na začátek prosince a kmotrou bude možná moje budoucí žena,“ dodal Wronka, který svou snoubenku láskyplně oslovuje Hala.

Reklama

Další články

Načítám