Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přichází zimní čas, období dlouhých nocí a krátkých dnů. Aby se vaše tělo vyrovnalo s nedostatkem slunce, bude v příštích měsících potřebovat mnohem více spát. Proto vám přinášíme 5 podzimních tipů na báječné postele, ze kterých ráno vždy vstanete svěží a odpočatí. Objevili jsme je v internetové prodejně MT-nábytek.cz. Vezměte si příklad z medvědů a vychutnejte si kvalitní a pohodlné spaní.

Nestačí jen dobré lůžko a zdravotní matrace. Pohoda musí vyzařovat z celé ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesně tak. Můžete mít sebelepší postel, ale pokud zanedbáte interiér ložnice, nebude vám moc platná. Elegantní spojení obojího nabízí sestava nábytku Rebeka. Vyniká špičkově zpracovaným laminem, moderním světlým provedením i dlouhou životností. Na výběr máte ze 2 rozměrů dvoulůžka (160 nebo 140×200 cm) a k němu dostanete prostornou šatní skříň se zrcadlem, komodu a noční stolky. A co víc, povrch nábytku nevyžaduje složitou údržbu, takže vám v ložnici zbude čas i na mnohem příjemnější činnosti.

Skvělá volba pro manžele, milence i registrované partnery - velikost si zvolíte sami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí vám přistávací dráha nebo potřebujete rovnou celé letiště? Možnost výběru ložné plochy přesně podle vašich požadavků (120 - 200×200 cm) vám dává manželská postel Torkel. Je vyrobená z pevného bukového dřeva, zajišťujícího velkou stabilitu, nosnost a dlouhodobou odolnost. Spolehnout se můžete na bytelný laťkový rošt, stejně jako na chytře sklopené čelo postele. Krásu jednoduchých tvarů skandinávského stylu navíc umocňuje volba moření dřeva v barvě, jakou potřebujete. Můžeme jen doporučit.

Moderní spaní pro moderní lidi. Jak to vypadá, když se krása spojí s užitečností?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesvědčte se sami. Manželská postel Colby splňuje všechny nároky, jaké lze na dnešní ložnicový nábytek mít. Základem konstrukce je bytelné lamino v tmavém dekoru chráněné ABS lištami. Podle potřeby si vyberete ze dvou velikostí ložné plochy (160 a 140×200 cm). Vysoké čelo zajistí vaše pohodlí při ležení i sledování televize v sedě. A ještě jedna dobrá zpráva. Dvoulůžko koupíte kompletní, včetně pevných roštů a komfortních matrací z bonellových pružin a pěny. Za nabízenou cenu rozumná volba.

Můžete se klidně s někým vsadit. Je tenhle nábytek ze dřeva nebo není, co myslíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebudeme vás dlouho napínat. Jde o prvotřídní lamino ložnicového nábytku Montes, věrně napodobující strukturu dubového dřeva. Atraktivní patinu mu dodává dekor "lefkas". Z bytelného dvoulůžka s ložnou plochou 200×160 cm, 3-dveřové šatní skříně, kombinované komody a nočního stolku vytvoříte ložnici, z jaké se vám ráno nebude chtít ven. Špičkové řemeslné zpracování, dlouhá životnost i kvalitní kování zaručují vaší maximální spokojenost. K tomu výjimečný design a výhodná cena - dál není co dodat.

Nezapomněli jsme ani na děti. Zdravé spaní je v jejich věku to nejdůležitější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádný rodič si nepřeje, aby jeho dítě mělo nějaké problémy s růstem. Takže pokud nemíníte hazardovat se zdravím potomka, pořiďte mu kvalitní postel. Třeba z kolekce dětského nábytku Gilbert. Masivní lůžko ze dřeva borovice seženete ve 2 velikostech ložné plochy (200×80 a 160×70 cm) a má pořádnou výdrž (nosnost 90/110 kg). Vyvýšené čelo chrání hlavu i zeď před odřením, použité materiály splňují přísné normy pro dětský nábytek. Vyberte si z několika veselých barevných kombinací a potěšte své dítě.

Další články

Načítám