Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme si, že už dá nohy nahoru a bude polehávat na gauči doma v Břežanech. To jsme se ale spletli. Operní diva Andrea Kalivodová i v devátém měsíci vymetá večírky, a stihla dokonce dva za jeden den. "Nejsem typ, který vydrží doma, to až se narodí miminko. A zatím se cítím skvěle, tak proč bych někam nevyrazila," míní Andrea.

Tu jsme odpoledne potkali na párty profesního magazínu, kde sledovala novinky, jež přišli ukázat představitelé různých profesí, kteří, stejně jako ona, poskytli internetovému magazínu obsáhlý rozhovor o své práci. Nebyli to jen umělci, ale nechyběli ani zástupci různých nadací, pekaři, módní návrháři či ti, kdo se starají, aby dámy i pánové vypadali krásně.

Andrea se zdržela docela dlouho a pak pokračovala na další akci, kde jsme s ní měli větší čas poklábosit. "Pro miminko už máme doma vše připravené, nažehlené a vypulírované. Přivezli jsme i kočárek, a až teď jsem se dozvěděla, že to přináší smůlu. Tak ho asi odvezeme k sousedům," svěřila.

"Během těhotenství už jsem přibrala osmnáct kilo, ale myslím, že to půjde rychle dolů, tak už se poohlížím po nových šatech, proto jsem šla na módní přehlídku. Tyhle, které teď nosím pořád, jsem koupila u nás v Břežanech, sice stály 5000 korun a líbí se mi, ale ráda už bych měla pestřejší výběr při oblékání," dodala operní diva, která má termín porodu 30. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám