Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pátrání po nezvěstné americké herečce Misty Upham (32) je po deseti dnech u konce. Rodina identifikovala její mrtvé tělo, které bylo nalezeno v okolí Seattlu.

Hvězda filmu Blízko od sebe, v němž si zahrála po boku Meryl Streep a Julie Roberts, byla naposledy spatřena 6. října, kdy bez jakéhokoliv varování opustila domov a s příbuznými přerušila kontakt. Hereččin otec poté potvrdil, že Misty trpěla bipolární poruchou a před svým náhlým odchodem přestala užívat léky.

Po neúspěšném pátrání policie se příbuzní pustili do hledání na vlastní pěst a došli k závěru, jehož se nejvíce obávali. Tělo Misty Upham objevil její strýc Tracy Rector. Na místo hrůzného nálezu poté dorazil hereččin otec Charles Upham, který potvrdil identitu své dcery a vyloučil možnost, že by měla úmysl spáchat sebevraždu.

Zpráva o její smrti šokovala Meryl Streep, která byla za svůj výkon ve filmu Blízko od sebe nominovaná na Oscara. „Je to pro mě neuvěřitelně smutná informace. Myslím na její rodinu, již potkala velká ztráta,“ reagovala herečka, o niž se Misty Upham na plátně starala jako pečovatelka.

Reklama

Další články

Načítám