Hlavní obsah
Článek

Užívali jste si naplno své all inclusive na dovolené? Přemýšlíte, jak zatočit s váhou? Hoďte se do pohody, řešení máte na dosah ruky! Zelená káva je nenásilným přírodním pohonem pro ještě rychlejší spalování tuků. Právě proto je v současnosti nejpopulárnějším prostředkem na podporu hubnutí. Zelená káva je originální svým vzhledem i chutí. Nedoprovází ji hořkost pražené kávy a je mnohonásobně zdravější. Využijte mnoha schopností Zelené kávy, zejména vlivu na úbytek váhy a možnosti příjemné detoxikace. Když začnete ještě dnes, tak na Silvestra nepomyslíte nad každoročním předsevzetím, že v dalším roce konečně zhubnete. Dávno nebude proč!

To nejlepší pro zdravé hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komu se zelení, tomu se nepraží. Ano, kávová zrna se zpracovávají v syrové podobě a nepraží se. Zachovávají si tak řadu prospěšných látek, které působí intenzivně jako antioxidant pro udržení zdravého lidského těla. Zelená káva je správná volba k pročištění organismu, s následkem rychlého poklesu váhy. To prozáří i chmurné podzimní dny! Nejvýznamnější látkou v zelené kávě je směs chlorogenových kyselin, které napomáhají spalování nežádoucího tuku v těle. Zelená káva obsahuje také kofein někdy dokonce ve větší míře než ta klasická. Kofein pomůže ovlivnit srdeční činnost, cirkulaci krve a celkovou vitalitu. Vykročte vstříc zdraví, začněte se cítit lépe a zastavte nebezpečné hromadění tuku!

Zelená káva je ideální směs toho nejlepšího. Spálíte tuky, zpomalíte stárnutí a budete se cítit lépe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi jednoduché řešení? Vše, co potřebujete, obsahují zakoncentrovaná zelená zrnka v podobě doplňku stravy. Ty jsou totiž tou nejlepší zbraní na přebytečná kila. Směs přírodních látek obsažených v zelené kávě aktivně působí ve více rovinách. Podporuje spalování tuků, potlačuje chuť k jídlu, urychluje metabolismus, má pozitivní vliv na soustředění, a díky vysokému obsahu antioxidantů zpomaluje stárnutí. A co s cukry? Žádné obavy. Chlorogenové kyseliny rovněž potlačují nežádoucí chuť na sladké a snižují ukládání tělesného tuku. Kofein urychluje také metabolismus, který je důležitý pro látkovou přeměnu. Skvělá zpráva nejen pro dietáře. Kalorie vezmou nohy na ramena rychlostí blesku!

Tajemství štíhlých postav střežené množstvím celebrit – účinky zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelenou kávu tajně užívá spousta celebrit, které znají tajemství štíhlých postav. Tito lidé si ovšem umí vybrat správný výrobek. Používají prověřené výrobky schválené pro prodej v lékárnách s extra silným extraktem zelené kávy a vysokým obsahem chlorogenových kyselin.

Chopte se akční slevy a využijte mimořádné nabídky – platí do vyprodání zásob!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepropásněte jedinečnou akci. Zakupte ještě dnes zelenou kávu GREEN COFFEE extra silnou 60 tbl. v nejvýhodnějším balení na 3 měsíce 2+1 zdarma za 690 Kč + poštovné a balné! Jedná se o prověřený, extra silný přípravek s 50% kyselinou chlorogenovou, schválený pro prodej v lékárnách. Vytvořte si náskok před koncem roku a užijte si Vánoce bez výčitek. Pijete rádi kávu společně s přáteli? Zelenou kávu si s nimi zřejmě z šálku nedopřejete, zato pro ně může být vhodným dárkem plným svěžesti a energie.

Další články

Načítám