Hlavní obsah
Článek

Kuchařské umění Ladislava Hrušky, novodobé ikony televize Nova, jedni vychvalují do nebes a skoro až nenormálně vykupují kuchařku s jeho (diváckými) recepty, druzí se mu zase smějí. Celý internet je zaplavený vtípky, například o tom, že si otevřel svou první restauraci (kontejner s odpadky, kterými má ve skutečnosti své fanoušky prý krmit). Teď jde ale veškerá legrace stranou. Na čtvrteční autogramiádě v Praze na Pankráci musela Hrušku hlídat policie, kdosi mu totiž vyhrožuje smrtí!

„Sori, ale sem nechotte, hodláme to s albosema napatnout a vipalit to tam lada hruska je kulinarskej amater a bude za to pikat,“ napsal doslova s asi miliardou gramatických hrubek k pozvánce na událost jakýsi Anyl Fropelka. Jeho čeština je víc než tragická, nikdo ale neví, jestli šlo jen o provokatéra, který chtěl zaměstnat příslušné orgány, nebo se výhrůžky chystá splnit. Protože se nesmí nic podcenit, policie podle našich informací vzala hrozbu smrtelně vážně a přijala účinná opatření.

„Láďa se tomu smál, ale na druhou stranu sám říká, že člověk nikdy neví. Je drsné, že tohle vůbec někdo vypustí z klávesnice. To už není legrace,“ říká novácký kamarád kuchtíka, kterého naposledy za jeho rady divákům, jak vařit, pokáral kluk v akci Filip Sajler.

Věříme, že přestože z něj nikdy Pohlreich nebo světoznámý gastronomický umělec s michelinskou hvězdou nebude, nikdo mu skutečně neublíží. Tolik toho zase neudělal, jen prostě lidi občas učí hrozné věci…

Reklama

Další články

Načítám