Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pryč je krása Báry Nesvadbové, titul nejkrásnější česká spisovatelka si jednoznačně nyní zaslouží mladičká brunetka Tereza Čiháková. Ta ve velkém stylu pokřtila svoji knižní prvotinu Co muži dali a vzali a rozjela to ve velkém stylu. Knihu jí pokřtil Juraj Jakubisko a přišel jí popřát dokonce Karel Gott.

Tereza je neuvěřitelná kočka a překvapivě to nikdy nezkoušela coby modelka. "Modelingu jsem se nikdy nevěnovala, ani mě to nenapadlo. Jsem dokonce věčný bojovník s kily navíc," prozradila Super.cz štíhlounká brunetka, která je matkou dvouletého syna.

Zda je zadaná, či u ní mají muži šanci, ale neprozradila. "Otázku, zda jsem zadaná, bych ponechala bez komentáře," uzavírá debatu o mužích.

Jak se Tereze podařilo získat na křest knihy Juraje Jakubiska a Karla Gotta? Zafungoval její neuvěřitelný šarm. "Miluju tvorbu pana Jakubiska. Oslovila jsem ho a podařilo se. Uvažujeme, že by se moje knížka nyní zfilmovala," říká. "Co se týče Karla Gotta, jsem milovník umění, on má nádherné obrazy a díky tomu jsme měli možnost se setkat v galerii. Je mi velkou ctí, že na křest přišel. Je to muž s velkým M," dodala krásná spisovatelka.

Reklama

Další články

Načítám