Hlavní obsah
Článek

Vnadná popová hvězda Katy Perry (39) má davy obdivovatelů po celém světě, ale z nepochopitelného důvodu se v minulosti rozhodla vstoupit do svazku s nenapravitelným delikventem a sexuálním loudilem Russellem Brandem (39).

O tom, že manželství slavné zpěvačky s kontroverzním komikem nebude trvat na věčné časy, nebylo pochyb záhy po jejich svatbě. Zamilovanost vystřídaly Russellovy skandály a problémy s drogami, které Katy odmítla tolerovat, a slavný pár se tak po necelých dvou letech rozvedl.

Populární zpěvačka teď musí litovat, za koho se to v roce 2010 provdala. Její exmanžel se totiž zaplete s kdekým, kdo mu je po vůli. Po několika krátkých románcích se slávychtivými ženami se Russell rozhodl vyzkoušet si i intimní vztah s osobou stejného pohlaví. V New Yorku byl spatřen v objetí s mladým mužem, který se při vášnivé líbačce nemohl odtrhnout od jeho rtů.

V pestrém sexuálním životě exmanžela Katy Perry však nejde o nic nového. Russel se totiž už v minulosti barvitě rozpovídal o svém erotickém dobrodružství na pánských toaletách. Své bývalce teď názorně z jiného úhlu předvedl zkušenost, na níž si postavila kariéru. Jejím prvním hitem byla totiž píseň I Kissed a Girl, v níž líčila své zkušenosti s holčičím líbáním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám