Hlavní obsah
Článek

Vnadná Julie Zugarová (37) měla v posteli představitele hlavní role muzikálu Fantom opery Radima Schwaba. Jak se říká, vrána k várně sedá. Majitelka největšího poprsí na české scéně se totiž spojila s krasavcem, který se pyšní také jedním „nej“. Jelikož je bez dvou centimetrů vysoký dva metry, tak patří s Danielem Hůlkou mezi nejvyšší české zpěváky.

O mladém zpěvákovi a herci Radimu Schwabovi, o němž kolují historky, že má „všechno velké“, sama Julie říká, že byl velmi pozorný, milý a vtipný. „Překvapil mě, jak je hodný, citlivý a zábavný. Je to ale kus chlapa, je to samec a Fantom opery v jeho podání je prostě špička. A když jsme fotili ty nejlechtivější snímky, tak se to stalo,“ polkla, zmlkla a po chvíli dodala: „Začali jsme se strašně smát, protože při tom našem focení to bylo někdy až k neuvěření, jaké kreace jsme prováděli.“

Zugarová se Schwabem nafotila reklamní fotky pro jeden zahraniční módní lifestylový časopis. A jak se svalnatému zpěvákovi pracovalo s takovou sexbombou? „Julie může působit zvláštně, i díky svým přednostem, které jsou opravdu impozantní, ale je to nesmírně hodná, chytrá, příjemná a hlavně zábavná mladá dáma. Hodně jsme se u focení nasmáli, protože příkazy fotografa byly spíš jak na vojně, i když to vypadá na fotkách asi všelijak,“ svěřil se s úsměvem na rtech herec a zpěvák, který v současné době není zadaný a žije hlavně prací.

„Kromě Fantoma opery hraju ještě v muzikálu Mata Hari, dělám muzikálové představení v Liberci She Loves me, hraju v Kytici, chystám v Lucerně svůj vánoční koncert a další koncerty a další věci,“ nechal se slyšet Radim Schwab. Že by to tedy neskončilo jen u focení?

Reklama

Další články

Načítám