Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Hanka Mašlíková (41) trávila osm dní na Turecké riviéře, jsme vás již informovali a přinesli vám sexy fotky, které tamtéž nafotila s fotografem Radimem Kořínkem.

Nyní vnadná sexbomba pustila do světa další snímky. Na nich modelka trénuje se svým kolegou Andrém Reindersem speciální druh jógy, tzv. acro jógu. „Tyto cviky vyloženě neprocvičujeme, ale snažíme se tělo rovnoměrně rozvíjet. Pro tělo je důležitá síla, ale i flexibilita. S touto kombinací je možné realizovat i tyto cviky,“ komentuje Mašlíková cviky, které vznikly pro její připravované sportovní webovky.

Při pohledu na napumpované svalovce Hanku a Andrého, kteří provádějí cviky ostře konkurující věhlasnému duu Daemen, se nabízí otázka, jestli mezi těmi dvěma není něco víc. „Jsme jen kolegové. Máme spolu firmu, trénujeme spolu, děláme sportovní pobyty u moře. Vlastně díky tomu všemu jsme spolu denně,“ komentuje vztah s profesionálním fighterem, který se pyšní titulem profesionální mistr Evropy v MMA a jedním dechem šibalsky dodává: „Nikdy ale neříkej nikdy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám