Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská herečka Eva Green, která si získala srdce českých diváků díky roli Bond girl ve filmu Casino Royale a naposledy zazářila v pokračování kultovního filmu Sin City, se stala hlavní tváří prestižního kalendáře Campari 2015.

Kalendář, který vychází v limitované edici 9999 kusů, nyní slavnostně představil svou titulní stranu. A Eva Green na obálce vypadá opravdu nádherně!

Půvabná herečka je oděná do nádherné červené róby a pózuje před kolem času znázorňujícím klíčové roky, ve kterých vznikly světoznámé koktejly.

Kalendář nesoucí letos název Mythologie Mixologie byl nafocen celosvětově uznávanou uměleckou fotografkou Julií Fullerton-Batten.

Eva Green není jediná hollywoodská hvězda, jež ozdobila stránky tohoto kalendáře. V minulých letech jsme mohli obdivovat Millu Jovovich v apokalypticky laděném vydání, Penélope Cruz představila na stránkách kalendáře různé světové mýty a pověry a Uma Thurman se zase ocitla ve víru světových oslav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám