Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Fashion outlet Slevy 24 si pro vás připravil další várku obřích, až 80% slev! Najdete zde žhavé módní trendy doslova za pár korun. Díky pestré nabídce dámské, pánské i dětské módy si zaručeně každý přijde na své. Udělejte si radost pěkným svrškem a velkou slevou zároveň. Neváhejte a prohlédněte si nové zboží ještě dnes, neboť stavy skladu jsou omezené.

V barvách podzimu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajina se pomalu začíná zahalovat do zlatavého kabátu. Nechte se inspirovat podzimní přírodou a pořiďte si pulovr z melírované příze v barvách hořčice. Přehodíte-li přes model černé sáčko, docílíte tak stylu nedbalé elegance. Pokud však upřednostňujete uvolněnější look, můžete pulovr bez problému zakomponovat i do sportovněji laděného outfitu. Zaručujeme, že budete tento měkoučký a hřejivý úplet jednoduše zbožňovat!

Jak být šarmantní a šik

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyžaduje vaše zaměstnání formálnější oděv? Jste fanynkou elegantního stylu a sháníte do svého šatníku nový přírůstek? Zpozorněte, neboť právě vás by mohlo zaujmout stylové sako pronikavě modré barvy. Stříbřité detaily a slušivý střih dodávají modelu šmrnc a nadčasovost. Ozdobíte-li svůj dekolt extravagantním náhrdelníkem, nebude vám k dokonalosti scházet už vůbec nic. Sako je pro vás připraveno v široké škále velikostí.

Pozor, vzor!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letošní podzimní trendy hlásají pestrost vzorů a barev. Představujeme proto fantastické kalhoty s originálním potiskem, které získávají od módní policie palec nahoru! Příjemný strečový materiál se dokonale přizpůsobí vaší postavě, díky čemuž se budete cítit maximálně pohodlně. Obujete-li k modelu boty na podpatku, docílíte tak společenského a zároveň sexy looku. A nejlepší zpráva na závěr zní? Tyto jedinečné kalhoty jsou nyní zlevněny o 78 %!

Hýčkejte se kvalitním spodním prádlem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé ženy se občas domnívají, že čím je podprsenka kvalitnější a lépe padnoucí, tím více do ní budou muset zainvestovat. Tato přímá úměra ovšem neplatí, navštívíte-li e-shop Slev 24. Zde totiž najdete kromě značkového oblečení také nabídku spodního prádla z vysoce kvalitních materiálů. Prvotřídním důkazem je například tato krajková push-up podprsenka, která optický zvětší vaše poprsí až o dvě velikosti košíčků a v balení jsou rovnou 2 kusy!

Na závěr něco pro gentlemany

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak bylo již na úvod předesláno, Slevy 24 rozhodně nezapomínají ani na zástupce mužského pokolení a nabízejí široký výběr pánské módy. Máte-li ve svém okolí muže, který se řídí heslem, že košil není nikdy dost, dozajista ho potěšíme. Nový outletový e-shop má totiž právě v nabídce košile z příjemného bavlněného materiálu, které nyní pořídíte doslova „za hubičku“. Jsou navíc připraveny ve více barevných provedeních, z nichž si vybere zaručeně každý.

Další články

Načítám