Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Košťata již klepou na dveře, dýně se smějí do tmy, smrťáci brousí kosy. V předvečer všech svatých se zapalují svíčky a duchové mají rej. Slaví se Halloween. Během tohoto dne si připomínáme zesnulé blízké. Původně americký svátek se těší velké oblibě i v různých koutech světa. Doprovází jej mnohé tradice a nesmí chybět převleky a zdobení. Zahoďte tvář člověka a bavte se strašidelnými dekoracemi!

Vyrazte na karneval v kostýmu za bezkonkurenční cenu! Celá sada jen za 530 Kč a bude i dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahalte se do černého pláště a staňte se Drákulou. Je libo raději smrťák? Není problém. Pod kapucí můžete být čímkoli. Černý plášť je dlouhý 142 cm a schováte pod něj i další nečekaná strašidla. To bude totální pozdvižení na karnevalu! Vezměte si ještě jako doplněk latexovou masku. Obáváte se latexu? To nemusíte. Právě díky němu je maska na obličeji velmi pohodlná. Takového kostýmu se zaleknou všichni duchové v okolí. A navíc, přes dostatečně velké otvory Vám nic neunikne. K této sadě jsou právě teď zdarma 2 ks nalepovacího hororového tetování, které svítí ve tmě. Ozdobíte si kostým nebo potěšíte děti.

Nevíte, jak správně vyzdobit halloweenskou party? S touhle nabídkou za 750 Kč přestanete zoufat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte už vybraný kostým, ale nevíte, jak zatočit s prostorem? Je nutné navodit tu nejlepší atmosféru i v okolí. V každém správném hororu se všechny postavy bojí temného, nočního hřbitova. Že nejde pronajmout? To vůbec nevadí, protože ho může mít každý. Použijte k tomu 3 ks hororové dekorace, která dokonale dokreslí dění. Náhrobek, na kterém je vytesaný obrázek smrtky s kosou je perfektní. Výška této dekorace je 50 cm a je k ní i dárek! Zbystřete orientační smysly všech strašidel. S plastovou šipkou nikdo nezabloudí. Neonový nápis, který svítí pod UV zářením dá každému na srozuměnou, kudy na tu nejlepší párty.

Náhrobky to nekončí! Spojte síly s girlandami. V této sadě 10 ks dekorací za neuvěřitelných 445 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co bude na zemi, už je vyřešeno, ale co zavěsit ke stropu? Girlanda je ideálním řešením. Tato ozdobná dekorace je velice oblíbená a často dotváří vizuální podobu oslav i čaruplných večírků. Hravě dodá patřičný šmrnc a veselí i té nejpochmurnější karnevalové společnosti. Můžete ji zavěsit úplně kdekoli kolem oken, nábytku, věšáků, stolování, prostě meze se nekladou. Máte obavy, že tři kusy nestačí? Správně, protože k této sadě dostanete i papírovou girlandu navíc. Je krásná a měří dva metry. Efektivně přiláká pohledy kolemjdoucích a osloví je nápisem Happy Halloween. Celkově v této sadě získáte za cenu 445 Kč ještě více, a to 3 ks girland, 3 koule, 3 vějíře a 1 nápisovou girlandu zdarma.

Vyberte si tu nejlepší plastovou girlandu podle svých představ. Druhá sada za 413 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se s ozdobami vyřádit i ve větším měřítku? Žhavá nabídka se rozšiřuje o záhadné obrázky obestřené tajemstvím a mystičnem. Mezi symboly Halloweenu neodmyslitelně patří i svištící netopýři, kteří se roztáhnou až do délky 7,6 m. Díky PVC provedení tuto ozdobu oceníte také při krášlení zahrady či jiných venkovních prostor. Vyznavače lebek v této sadě jistě potěší dva kusy girlandy právě s takovým motivem a se stejně obřími proporcemi jako mají netopýři. Dvakrát jsou zde i klasické dýně, které jsou vynikající plastovou dekorací. Strašit ale nemusí jen duchové a kostýmy! Co si takhle z někoho vystřelit havětí? Mravenci, mouchy a pavouci nikdy nezklamou a dostanete je zdarma.

Dekorace v životní velikosti pro ještě větší zábavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Girlandy se vesele smějí a hýří barvami, náhrobky temně hledí. Zavěste k nim ještě i krvavého ducha. Taková dekorace nesmí chybět! Tento krasavec má lebku se splývajícími vlasy a děsivý, krvavý hábit. Duchovy rozměry jsou 56 x 90 cm, upoutá značnou pozornost. A co takhle vytasit klasickou, ale netradičně velkou čarodějnici? Na zádech jí samozřejmě nechybí hrb, vlasy jí vylézají zpod potrhaného šátku a měří 140 cm. Vezměte ji do svého kruhu! A co takhle sochu v plné životní velikosti? S výškou 160 cm se nedostala na módní molo, ale pro halloweenskou party je naprosto dokonalá. Socha smrtky, kterou můžete postavit na uvítanou do haly či jiného pokoje se postará o veškeré pozdvižení.

Další články

Načítám