Hlavní obsah
Článek

Kolem chlapecké kapely One Direction, jejímž je Harry Styles (30) frontmanem, se točí tolik náctiletých fanynek, že vrstevnice už pro její členy přestávají být atraktivní. Jak jinak si totiž vysvětlit, že si dvacetiletý Harry hledá partnerky o poznání starší. Zatímco loni měl románek s čtyřiatřicetiletou Kimberly Stewart, momentálně randí s jen o dva roky mladší Erin Foster.

Ironií navíc je, že se obě ženy přátelí a nový páreček vznikl poté, co je Kimberly seznámila. Pohledná spisovatelka a občasná herečka Erin, která je dcerou známého hudebního producenta Davida Fostera, má také široký záběr. V minulosti byla spojována například s hercem Ryanem Goslingem, jenž se nyní těší z dcerky Esmeraldy, kterou mu před měsícem porodila kolegyně Eva Mendes, ale také s dýdžejkou Samanthou Ronson, s níž pro změnu randila Lindsay Lohan.

Styles toho má za sebou na svůj věk také požehnaně. Několik měsíců to táhl například se zpěvačkou Taylor Swift, modelkou Kendall Jenner nebo moderátorkou Caroline Flack, které je rovněž 34 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám