Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská hvězdička britské reality show Big Brother Angelique Morgan, které nikdo neřekne jinak než Frenchy, natáčela v Americe videoklip, o kterém si myslí, že ji proslaví více než obnažování před fotografy ve sprchách a parcích.

Téměř čtyřicetiletá vyžilá expornoherečka se samozřejmě během natáčení klipu k písni "I Wanna Get Naked" natolik rozparádila, až se málem otřela fotografovi svými silikonovými ňadry o jeho fotoaparát.

Tato po slávě prahnoucí hvězda šmírovací reality show zkrátka své exhibicionistické choutky v růžovém prádélku nedokázala zastavit a opět se nadšeně svlékala. O to nestydatěji působilo, když měla potřebu prezentovat se jako lolitka, která si v posteli hraje s plyšovým medvědem.

Tato laciná ženština, jež propaguje plastické materiály s takovou vehemencí, za kterou by se nestyděla ani Eva Feuereislová z VyVolených, se zkrátka svlékala, svléká a bude svlékat kdekoliv a kdykoliv se jí zamane...

Reklama

Další články

Načítám