Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Linda Vojtová (38) patří ve světě mezi nejúspěšnější české modelky své generace. Byla osm let tváří módního domu Armani (Gorgio Armani ji doteď oslovuje Bella Linda), neuvěřitelných čtrnáct módních sezon předváděla pro světové módní značky, o čemž by si dnešní modelky mohly nechat jen zdát, a stala se například součástí stáje modelek Victoria's Secret.

Díky této hvězdné kariéře vydělala ještě před třicítkou opravdu spoustu peněz a část z nich teď neváhá investovat do své rodiny. I přes svoji ohromnou pracovní i časovou zaneprázdněnost zařizuje pro svého dědečka prof. Vadima Petrova velkolepý koncert, na kterém zazní některé z nejlepších skladeb jeho celoživotní tvorby.

Na projektu se podílí celá rodina. Linda se svou matkou Taťjánou celou věc organizují, produkčně vše zaštiťuje Lindin snoubenec Jameson Ernst a pomáhá jim také strýc Vadim Petrov mladší. Linda Vojtová do projektu investuje nemalé peníze. „Stálo to hodně peněz. Nedělám to ale pro peníze. Nevadí mi, že se peníze nevrátí, jsem nadšená, že hudba bude žít a že mám možnost to pro dědu udělat,“ říká Linda, která investovala do celého projektu sumu v řádech miliónů korun.

Původně chtěly Linda s matkou vydat pouze cédéčko. Na to se nabalovalo natáčení v Rudolfinu, křest, až z celé věci vznikl koncert ve Smetanově síni Obecního domu. Celou věc začala topmodelka plánovat teprve v červenci, a přestože je na žádaný prostor v nádherné secesní budově Obecního domu čekačka minimálně rok, podařilo se jim získat termín už na 18. listopad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám