Hlavní obsah
Článek

Moderátorka talk show Ellen DeGeneres si v pátek pozvala do svého pořadu herce Shiu LaBeoufa. Osmadvacetiletá hvězda letos tropila jeden skandál za druhým. Když se neprala s opilci v hospodách, tak přišla s pytlíkem na hlavě a nápisem „Už nejsem slavný“. Poté, co Shiu odvlekla policie z hlediště na Broadwayi, kde se začal strkat s diváky přímo během představení, nastoupil raději do léčebny. A Ellen teď přiznal, že dělal kraviny a dopustil se chyb v úsudku.

„Procházel jsem jakousi existenční krizí, což se změnilo v bádání, skutečně. Měl jsem takovou škytavku, jisté chyby v úsudku,“ uvedl LaBeouf na počátku svého vystoupení u DeGeneres, když chtěl vysvětlit motivy svého bláznivého chování.

V Los Angeles také před časem představil svou instalaci I Am Sorry, během níž seděl za stolem s pytlíkem na hlavě a dovolil lidem, aby přisedli k němu ke stolu a hovořili s ním.

„Na internetu bylo tolik negativity, tak jsem si říkal, no dobře, tak se podíváme, o čem ta negace je. Pozvěme ji dál. Já jsem se opravdu chtěl omluvit… Omlouval jsem se takto veřejnosti. Myslel jsem si, že lidé určitě přijdou a budou velice zlí, ale vůbec to tak nebylo. Bylo to velmi lidské. Jakmile přišli, vše se změnilo, přestali se na mě dívat jako na objekt, začali se na mě dívat jako na člověka. Byli velmi soucitní,“ tvrdil LaBeouf, který s oblibou chodí běhat v uplých elasťácích.

Na ty, kdo ho na internetu nenávidí a píší o něm negativní komentáře, se nezlobí. Ellen vysvětlil, že stejně jako on i tito lidé jsou prázdní a hledají pozornost a lásku.

„Šel jsem do tohoto oboru, protože jsem měl prázdnotu v sobě. Tak jsem si říkal, že když budu dobrý herec, prázdnota se zaplní. A jak víte, spousta umělců to tak má, proto si myslím, že lidé píšící ty komentáře jen chtějí zanechat nějakou stopu. Podle mého trpí stejnou věcí, což je nedostatek pozornosti a lásky,“ dodal LaBeouf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám