Hlavní obsah
Článek

„Láska je to nejkrásnější, nejsilnější a nejúžasnější, co člověk může pocítit. Láska je největší síla, láska je nejlepší pohon, láska nezná limit, s láskou dokážeš vše, co si přeješ,“ píše Jaromír Jágr (52) na sociální síti. Ne, Jardova slova nepramení z citů k ženě, nýbrž z lásky ke sportu.

Končí jimi dlouhý vzkaz, jenž své hokejové rodině poslal poté, co mu skončil další z jeho tréninků. „Je 11,15 v noci. Většina už asi spí a já s 15kilovou vestou dokončuji poslední cvičení. Usedám na lavici, abych si odpočinul, a zahledím se do zrcadla. Po chvilce mě napadne otázka. Stojí ti to ještě za to? Bohužel nedokážu jednoznačně odpovědět. Opravdu nevím. Přemýšlím dál. Jsi sám, bez rodiny, dřeš jako kůň, nikdo na tebe doma nečeká - hmmm, to nezní moc nadějně, říkám si. A hned mě napadá další otázka: A proč to teda děláš? Jenže na tuhle otázku znám odpověď hned. Protože to miluji.“ Netušili jsme, že Jágr umí být takový poeta...

Slova jsou to moc pěkná, dámám, které se v okolí slavného hokejisty motají s vidinou upoutání jeho pozornosti, však jako rajská hudba nejspíš nezní, dávají totiž jasný vzkaz: získat celé jeho srdce bude hodně těžké, ne-li nemožné. Jarda totiž lásku svého života evidentně našel už dávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám