Hlavní obsah
Článek

Komedie Pravá blondýnka v roce 2001 proslavila tehdy pětadvacetiletou Reese Witherspoon (48), která by si svou nejznámější roli mohla zahrát i se čtyřicítkou na krku. Čas se totiž na její vizáži téměř nepodepsal.

Trojnásobná maminka díky své drobné postavě stále působí mladistvým dojmem, čemuž napomáhá i její zářící úsměv. Reese přibývající léta rozhodně neublížila a s péčí maskéra by se mohla okamžitě převtělit do legendární blondýnky závislé na růžových oblečcích.

Ty má ve svém šatníku dosud, ale na londýnské premiéře jejího nejnovějšího filmu Divočina byla za dámu. Známá herečka zvolila šaty spojující eleganci s rafinovaným průsvitným zdobením v oblasti pasu. Divočina není jediným letošním trumfem oscarové herečky, která se po mateřské dovolené vrací na scénu ve velkém stylu.

Witherspoon se ještě do konce roku objeví ve filmech Inherent Vice a The Good Lie. Hollywoodská hvězda se však nerealizuje jen jako herečka. V titulcích divácky úspěšného a kritiky vychvalovaného filmu Zmizelá ji najdeme jako producentku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám