Hlavní obsah
Článek

Modelka a misska Tereza Chlebovská (33) patří ke kráskám, které nedají bez sportování ani ránu. Snad právě proto si skvěle rozumí se svým přítelem, obráncem Sparty a české fotbalové reprezentace Pavlem Kadeřábkem, s nímž si sport neodpustila ani na dovolené.

O víkendu si Kadeřábek plnil reprezentační povinnosti, ale Tereza ani tak nezahálela. Díky pravidelnému cvičení se může pyšnit vysportovaným sexy bříškem, jímž se pochlubila na sociální síti.

„V neděli se sice nedělá, ale proč si nedat alespoň trošku, nebo trošku víc do těla, když máte volno, čas, chuť i náladu?“ napsala modelka na sociální síti pod snímkem z fitka. A aby si snad někdo nemyslel, že stráví celý den v posilce, přidala záhy i fotku z postele, kde sama sebe zvěčnila v podprsence.

„Teď už se i já vracím k pohodičce,“ prozradila kráska, jež se zavrtala do pelíšku a koukala na filmy. Pavel Kadeřábek se k Tereze vrátil až dnes a musel mít dobrou náladu, protože Češi vyhráli zápasy nejen na horké půdě Turků, ale i v nevyzpytatelném Kazachstánu.

Reklama

Další články

Načítám