Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) stihla v Egyptě, kde se stará o produkci videoklipu zpěváka Mariana Vojtka, nafotit pořádně svůdné snímky pro beauty salon, kterého se stala tváří.

Před objektivem fotografa Vadima Kramera sundala podprsenku a vrhla se do vln. Moderátorka má nyní osmikilovou 'nadváhu', na snímcích to ale rozhodně není znát. Ale co video?

"Doufám, že to na kameře nebude tolik poznat, stačí se maskovat pískem a vodou. Můj trik se šátkem, který jsem si špatně zavázala, ale úplně nevyšel. Bříško mi jemně narostlo, tak ve Photoshopu bude mít můj pan fotograf hodně práce. Kdyžtak mu dám nějaké peníze," řekla Super.cz se smíchem Eva.

V Egyptě si stravu rozhodně nehlídala. "Jedla jsem, jedla jsem hodně, mají tady skvělé palačinky, skvělé těstoviny. Doufala jsem, že tady nějaké to kilčo sundám a vypadá to, že spíš přiberu a budu mít prsa zhruba čtyřky. Předtím by to vypadalo, že fotíme malého snědého chlapečka, teď jsem tady za pořádnou ženskou. Začínám cvičit, ale byla bych ráda, kdyby vršek zůstal." říká Eva, která je na natáčení bez rodiny.

"Jsem bez nich zhruba po roce. Říkala jsem si, že to tentokrát budu zvládat lépe, ale nezvládám. Vypadá to, že jsem jemně hormonálně nestabilní. S rodinou si volám zhruba tak třikrát denně, strašně se mi stýská," dodala Decastelo.

Měla by Eva zhubnout?
Ne, tohle je akorát!
86,3 %
Možná trochu, ale rozhodně ne celých 8 kilo
4,5 %
Ano, je teď oplácaná
9,2 %
Celkem hlasovalo 14927 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám