Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) rozhodně není rozmazlená kočička a netráví čas po kosmetických salonech a procházkami po luxusních buticích. A když se vypraví k moři, neužije ji ani na válení se na pláži a chytání bronzu.

"Před třemi lety jsem si díky příteli Ondřejovi udělala potápěčské zkoušky. Už mám za sebou asi třicet ponorů a dovolené máme od té doby mnohem zábavnější," svěřila Super.cz Renata, která si potápěčskou výbavu vzala i do Egypta, kde točila videoklip s Marianem Vojtkem.

"Měli jsme pár dní odpočinku, tak jsem si to chtěla užít i tady. Nejsem na nějaké potápění do vraků, i když to mám s Ondřejem taky za sebou, nejhorší ovšem byly jeskyně v Mexiku. Tvrdil mi, že tam bude světlo, ale po dvaceti metrech bychom bez čelovek neviděli nic. Takže místní korály a barevné rybky byly ideální," vysvětlila Renata.

"Asi největší adrenalin ale byly samotné zkoušky. Bylo to v Čechách v lomu a byla pořádná zima. Měla jsem před sebou ještě jeden ponor a zahřívala se čajem, když začala jedna paní vyprávět, jak se na tom místě utopil člověk. Co vám budu povídat, do vody už se mi moc nechtělo," přiznala blonďatá kráska, která je mj. také skvělou střelkyní, neboť absolvovala policejní akademii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám