Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) je jednou z mála modelek, které si mohou dovolit vyjít na veřejnost bez make-upu. Bez jakýchkoli šminek ukázala svoji tvář na masáži, kterou si dopřála v Egyptě. Do oblasti Marsa Alam vyrazila s týmem zpěváka Mariána Vojtka točit videoklip k jeho prvnímu singlu. Renata v něm hraje hlavní roli.

Než začne natáčení, užívá si relaxace, opaluje své krásné tělo a už stihla i aroma masáž ve spa centru hotelu, kde je ubytována. "Když už jsem u moře, chci si to tady užít a masáž k relaxaci patří," řekla Super.cz modelka.

"Bylo to skvělé, přesně takové, jaké to mám ráda. Líbí se mi silnější masáže, když maséři umí víc přitlačit," prozrazuje Renata.

Ruce egyptského maséra jí byly příjemné. Protože je v Egyptě, zpočátku se trochu styděla. "Je to zvláštní, jsme v arabské zemi, pravidla jsou tady trošku jiná. Nepříjemné mi to ale nebylo, bylo to profesionální. Mám radši masáže od muže i v Čechách. Říká se, že by ženu měl masírovat muž a muže žena, že mají jiné energie, a tak je masáž efektivnější a lepší. A myslím si, že to je pravda," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám