Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná blondýnka Henrieta Hornáčková nastoupila do seriálu Cesty domů jako velká voda. "Mám dokonce tři partnery, takže jsem se tady zaběhla rychle," smála se herečka a prozradila, kdo u ní v ději nakonec vyhraje.

Její postava totiž osciluje mezi exmanželem, jeho bratrem a dalším mužem. "Jak to tak bývá, ten třetí vyhrává," svěřila, že nakonec zřejmě skončí s postavou, kterou ztvárňuje manžel Báry Basikové Petr Polák.

A co na tyhle seriálové hrátky říká její vlastní manžel? "Viděl kousek dílu, kde jsme si s kolegou dávali pusu, a nebyl rád," prozradila Henrieta, přestože je její muž z branže. "Ale on to jenom tak dělá, ale je mi příjemné, že dává najevo, že mu to není úplně jedno," míní herečka.

Doma to prý mají vůbec v pohodě, skvěle prý vychází i s dcerou svého muže z bývalého vztahu Justýnou, kterou má s herečkou Janou Bernáškovou. "Znám ji od malinké holčičky. Nikdy jsem se nestylizovala do role její maminky, funguju spíš jako starší sestra. Máme normální zdravé rodinné vztahy a vycházíme spolu skvěle," je si jistá Hornáčková..

A co ona a vlastní děti? "Já ještě chvilku počkám, ale pak do toho určitě také půjdeme. Děti mám moc ráda, a tak se těším, až budu mít svoje vlastní," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám