Hlavní obsah
Článek

Oštěpařka Bára Špotáková nepatří k lidem, kteří by žili asketicky. Důkazem je, že si ji kapela Tři sestry vybrala jako svoji "čtvrtou sestru", složila pro ni písničku a sportovkyně k muzikantům ráda se sklenicí pěnivého moku usedne. Ovšem jen když má tréninkovou pauzu, což je právě teď.

My se s Bárou potkali na akci uspořádané nadací Dejte dětem šanci, jíž je patronkou. "Jsem tváří jednoho z programů 'přála bych si' a doufám, že to bude mít nějaký efekt," řekla Super.cz Špotáková, a protože se akce konala v restauraci specializované na texaskou kuchyni, volně jsme přešli k jídlu a pití.

"Mám samozřejmě jídlo ráda a teď mám období, kdy je po sezóně a můžu si dovolit rozhodně nejvíc. Tak to má každý sportovec. Do začátku listopadu můžu hřešit, ale snažím se to nepřehánět, protože to shazování je hrozné. A je to čím dál těžší. Po porodu to šlo samo, ale teď už je to ve starých kolejích," vysvětlila.

A čím tedy hřeší v době, kdy si může dovolit povolit v přísném režimu? "Jsem známá tím, že si dám ráda pivo. A když si ho dáte častěji než jednou za týden, tak je to hrozně znát. A jídlo? Jedeme třeba na dovolenou do Maďarska a Maďaři rozhodně nepatří k nejštíhlejším národům, tam se taky dobře papá," svěřila. A kolik piv si Bára dá, když může? "Já si je nějak nepočítám a nikdy jsem to nepočítala," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám