Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejsledovanějších kriminálních kauz minulého století opět přichází na přetřes. Slavný herec a hráč amerického fotbalu O. J. Simpson, který byl usvědčen mimo jiné i z dvojnásobné vraždy své exmanželky a jejího milence, se údajně v cele nechal orálně uspokojit od svého transsexuálního spoluvězně, který potvrdil, že má HIV. Bývalý prostitut, který si říká Jazmena Jameson, potvrdil médiím, že nakažený by tak mohl být i Simpson.

K intimnímu sblížení mezi oběma muži mělo dojít loni za mřížemi věznice Lovelock Correctional Center v Nevadě, kde si oba odpykávali své tresty. Zatímco Jameson je již na svobodě, bývalá hvězda NFL si musí odsedět minimálně devět let z celkových 33, k nimž byl za zpackanou loupež v Las Vegas odsouzen v roce 2007.

Jameson sám sebe popsal jako ‚tu nejbližší věc ženě dostupnou v prostorách věznice‘, čímž se možná snažil omluvit Simpsonovo jednání. Dotyčný však v rozhovoru pro Radar Online přiznal, že jej během uspokojování ústy mohl infikovat. Pracoval prý v prádelně a Simpsonovi do cely každý druhý den nosil čisté oblečení.

„Jednoho dne mi řekl, že mám velká prsa a ptal se, jestli jsou to implantáty, nebo hormonální terapie a chtěl je vidět. Nemám s tím problém, tak jsem mu je ukázal a pak řekl, že bude lepší, když odejdu,“ začal vyprávět Jameson s tím, že toho dne se mezi nimi nic neudálo.

„Dvojice spolu ale vždy vtipkovala a popichovala se. Zhruba o měsíc později před Simpsonem začal Jameson tancovat a navrhl mu: „Můžeš mě zastavit, kdykoli budeš chtít,“ ale prý věděl, že to neudělá. „Skončilo to orálním sexem,“ dodal.

Přestože riziko přenosu u pasivního způsobu orálního sexu není velké, přeci jen existuje.

Po úspěšné sportovní kariéře se Simpsonovi dařilo i jako herci. Ztvárnil například roli detektiva Nordberga v komediální trilogii Bláznivá střela, dále hrál ve snímcích Kozoroh 1 nebo Přejezd Kassandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám