Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se vám zdá, že se díváte na rozkošná dvojčátka, nejste sami, ale tyto fotografie dělí přesně 33 let. Kim Kardashian (43) skutečně svou šestnáctiměsíční holčičku nezapře a soudě podle fotky, na níž byla Kim stejně stará jako North dnes, se dá usuzovat, že z dívenky vyroste stejná kočka, jako je její slavná máma.

Mezi záplavou Kiminých selfíček se na jejím Instagramu objevilo i toto senzační srovnání podoby s dcerou včetně popisku: „ME/NORTH #MiniMe“.

O oblečení jednoho z nejsledovanějších potomků slavných se zatím pochopitelně stará maminka, a tak je jasné, kdo vystřídal nejdřív Suri Cruise a později Harper Beckham na postu nejstylovějšího dítěte šoubyznysu.

Šperky pro změnu obstarává tatínek Kanye West (46). Ten pro svou malou princeznu momentálně nechává u svého oblíbeného klenotníka, s nímž navrhnul i zásnubní prsten pro Kim, vytvořit diamantový prsten. Rodiče tedy North vychovávají tak, aby byla mamince nápadně podobná i v její marnivosti...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám