Hlavní obsah
Článek

Když čekala vévodkyně z Cambridge (32) prvního potomka, trpěla silnými ranními nevolnostmi. Chvíli byla hospitalizována v Londýně, ale stále se ukazovala na veřejnosti. Teď však trpí tak silnou ranní nevolností, že se už několik týdnů skrývá. Důvodem je prý to, že teď musí čelit nevolnosti dvojnásobné. Čeká prý totiž dvojčata.

V srpnu letošního roku Kate a její manžel princ William potvrdili, že čekají druhého potomka. Podle královských zdrojů však neříkali docela pravdu. Čekají prý totiž hned dva další potomky, a budou to navíc princezny. Prvorozený princ George a budoucí britský král bude mít hned dvě mladší sestřičky.

Zatím se vévodkyně z Cambridge střídavě ukrývá v Kensingtonském paláci, oficiálním londýnském sídle, kde žije s manželem Williamem, a také u svých rodičů v Buckleberry, kde vyrůstala. Manželka prince Williama během druhého těhotenství trpí údajně ještě horšími symptomy hypemeresis gravidarum než před dvěma roky, kdy čekala George. Ale její přítelkyně se nechaly slyšet, že se stav teď lepší a brzy se objeví na veřejnosti.

To, že čekají dvě dcery, zjistili William a Kate opravdu před pár hodinami na ultrazvukovém vyšetření. „Když se podívali na obrazovku a viděli dvě malé lidské bytosti, byli naprosto ohromeni,“ uvedla dlouholetá kamarádka vévodkyně pro magazín Star.

Buckinghamský palác zatím zprávu nepotvrdil, ale hned po vyšetření prý William osobně přispěchal za svou babičkou, aby jí, britské královně Alžbětě II., úžasnou novinu o dvojčatech princeznách oznámil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám