Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) v poslední době hodně pobavily články v konkurenčních médiích. Psalo se v nich totiž to, že bude čtyři měsíce slaměnou vdovou, protože její muž Petr Malásek dostal práci v Číně, kde má skládat hudbu.

"Tu práci doopravdy má, ale snad žijeme v moderní době a existuje internet. Takže Petr je normálně v Česku, má spoustu další práce, koncertuje s Lucií Bílou i s dalšími umělci, takže doma moc není, ale rozhodně se vrací ke mně domů a žádná slaměná vdova nejsem," vysvětlila Super.cz Dana.

Myslet si, že je její muž v zahraničí, bychom si ale klidně mohli, protože se stane jen málokdy, že bychom je potkali společně. "Udělat si volný večer pro oba, to je opravdu problém. Já hraju v divadle, Petr koncertuje, takže se stává to, že mne například na módní přehlídku doprovodil můj syn Péťa," dodala Morávková.

Tentokrát si ale manžel čas udělal a spolu se synem vyrazili na Daninu premiéru v Divadle Bez zábradlí. Ve hře Láska Dana Morávková nahradila Ivanu Chýlkovou, která v ní hrála dvanáct sezón. A Dana byla na jevišti skvělá, takže kytku od manžela si rozhodně zasloužila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám